Quantcast

Nova agressió a una parella gai al centre de Madrid

Aquesta matinada s'ha produït una nova agressió al col·lectiu LGTB a la capital del país. La parella caminava de tornada a casa a la Puerta del Sol, sobre la 1 de la matinada, compartint un paraigües. Aquesta és l'agressió nombre 186 d'aquesta índole que es registra a Madrid, tan sols s'arriba a denunciar el 20%.

Segons declaren les víctimes, es tractava d'un grup d'unes 10 o 15 persones que havien quedat, precisament, per riure i agredir la parella, els dos homes, tant verbal com físicament.

Un d'ells va rebre una empenta i al girar-se, els agressors els van propiciar diversos cops i insults . Una de les puntades que van rebre va fer que un dels nois caigués a terra per l'impacte.

L'Associació Arcópoli es va posar en contacte amb ells després de conèixer els fets. Un membre de la parella va acudir a l'hospital perquè li examinessin els hematomes que tenien al cap i al braç. D'aquesta manera, van interposar una denúncia , sent acompanyats per personal de l'Observatori Madrileny contra la LGTBfòbia.