Quantcast

Correa reconeix la seva responsabilitat en la trama Gürtel

El distanciament amb el PP de Gènova, que ha situat entre 2004 i 2005, es va produir, segons la seva declaració, perquè el considerat número 2 de la trama, Pablo Crespo (exsecretari d'organització del PP en Galícia), “no tenia bona relació amb Rajoy” i a la vegada es “va refredar” la seva amistat amb l'extresorer del PP Luis Bárcenas, que li va insinuar, “no de molt bones maneres”, que el vincle empresarial no podia mantenir-se amb l'arribada del nou president.

Anticorrupció demana per a ell 125 anys i un mes pels delictes d'associació il·lícita, frau continuat a les Administracions Públiques, suborn actiu continuat, falsedat continuada, malversació de cabals públics continuat, falsedat en document mercantil, estafa, prevaricació, delicte contra la Hisenda Pública, blanqueig de capitals, tràfic d'influències i frau continuat, entre d'altres.