Quantcast

Emotiu casament de Kiko Rivera i Irene Rosales

Kiko Rivera i Irene Rosales es van donar el 'sí, vull' aquest divendres a la Hisenda Els Parrales, a Sanlúcar la Major, Sevilla, al costat de familiars i amics . La convidada més esperada va ser Isabel Pantoja , que va exercir de padrina acompanyant al seu fill a l'altar. A les noces tampoc van faltar els germans de Rivera, tant per part de pare, Franciso i Cayetano , com Isa Pantoja , de qui va arribar a dubtar-se la seva presència a l'enllaç.

Segons publica la revista Hola !, qui ha tingut accés a les imatges del casament, Kiko Rivera assegura que va veure a la seva mare “molt feliç” . “Era el dia del meu casament i en aquell moment no era Isabel Pantoja, sinó la meva mare, la padrina, i havia d'estar amb el seu fill” , explica. De fet, l'artista es va mostrar molt positiva i contenta, i transmetia
aquesta felicitat a la resta de convidats. També es va emocionar amb la emotiva carta que la seva filla Isabel va dedicar a Kiko.

Els que no podien faltar a aquest dia tan important van
ser els seus fills, Francesc, fruit de la seva relació amb Jessica
Bueno, i Ana, que va fer de dama d'honor. “Sense els meus fills, sense el meu príncep i la meva princesa, res té sentit” , va assegurar a la revista el DJ, que va haver de retardar l'enllaç perquè Francisco arribés a temps de Londres.