Quantcast

“Hauria de morir cremat”

Cinc anys després de l'assassinat de Ruth i José a mans del seu pare, José Bretón, i després de l'intent de suïcidi d'aquest, 'El programa d'Ana Rosa ' ha entrevistat la mare dels petits.

Ruth Ortiz té clar que el seu exmarit no vol suïcidar-se. “Jo crec que és una toc d'atenció , potser perquè fa gairebé 5 anys des de l'assassinat dels meus fills i pot ser que no vulgui estar a la presó per la pressió que tingui dels companys de presó i preferiria estar a l'habitació d'un hospital “, ha declarat.

Ortiz només pot desitjar que mori igual que ho fessin els seus fills : “No em preocupo pel seu estat de salut, el que m'agradaria és que arribi algun dia la notícia que ha mort (…) serà un alleujament, el seu seria que morís cremat, com va cremar als meus fills “.

A punt de complir-se cinc anys del brutal assassinat dels seus fills, Ruth confessa com se sent: “No hi ha més remei que recuperar-se i segueixo lluitant cada dia. Aquesta data suposa per a mi molts records i molt dolor. Ara que per fi les restes dels meus fills estan enterrats i almenys puc portar flors a les seves tombes . La incertesa de tenir a un fill desaparegut és angoixant i et va fent mal dia a dia “.