Quantcast

La Cerdanya, 7 d'octubre 2016: EL TÚNEL DEL CADÍ TANCARÀ LA NIT DEL 18 AL 19 D'OCTUBRE

El Túnel del Cadí tancarà la nit del 18 al 19 d’octubre per realitzar una sèrie de proves funcionals dels sistemes amb l’objectiu de millorar aquesta infraestructura. El tall, que afectarà ambdós sentits, s’iniciarà a les 12 de la nit i finalitzaran a les 4 de la matinada. Durant aquest temps, no es permetrà l’accés de vehicles ni de cap persona no autoritzada.

Una setmana abans del tall, s’informarà als usuaris de l’afectació mitjançant panells informatius instal·lats al llarg de la concessió, a la zona del peatge i, també, a la resta de canals habituals d’informació. Les restriccions de trànsit de la nit del 18 al 19 d'octubre compten amb l'autorització administrativa del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Tot i tall en ambdós sentits, s’habilitarà un pas eventual pels vehicles d’emergència, sempre i quan comuniquin la necessitat de pas amb el màxim d’antelació possible trucant a les seves oficines.