Quantcast

Alt Urgell, 6 d'octubre 2016: COMPROMÍS RECLAMA APARCAMENTS PÚBLICS PER A MOTOS

El grup municipal de Compromís X La Seu presentarà en el proper Ple municipal de La Seu d'Urgell, el dia 10 d'octubre, una moció on proposa la instal·lació de places públiques d'aparcament destinades a motocicletes, afegint-les o substituint algunes de les places públiques d'aparcament d'automòbils, en l'entorn proper de les instal'lacions hoteleres de La Seu d'Urgell.

El grup ha expressat en un comunicat, que des de Compromís es pensa que, igual que ja existeix al municipi una zona d'aparcament per autocaravanes, que és un altre flux turístic important, seria positiu per a la millora de la capacitat d'atracció dels diversos segments del sector turístic, en aquest cas el de motociclisme, crear diverses places d'aparcament públiques destinades específicament a aquests vehicles.

Segons expressa el grup Compromís x la Seu, el sector turístic necessita tot el suport possible per part de les administracions públiques per a crear una oferta atractiva, sostenible i rentable per a turistes i residents.

Parlen al vídeo: MIQUEL PERRUCA, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU