Quantcast

El PP demana compromís al PSOE més enllà de la investidura

Rafael Hernando , portaveu del Partit Popular al Congrés, ha assegurat aquest dimecres que el seu partit va a "contribuir" al fet que el PSOE canviï d'opinió respecte a la investidura de Mariano Rajoy , encara que insisteix que aquest canvi no n'hi haurà prou amb un mer acord d'investidura, sinó que reclamaran "compromisos " per a dotar de " estabilitat " a la legislatura.

Hernando ha admès que el seu partit està en contacte amb els socialistes en l'àmbit parlamentari també per "altres qüestions", però ha deixat clar que per poder parlar "de cara al futur " és necessari que el PSOE " decideixi canviar de posició ".

d'altra banda, el portaveu de la gestora del PSOE, Mario Jiménez , ha defensat en una entrevista a Onda Cero que si el Comitè Federal del partit opta per l'abstenció en la investidura de Rajoy "tots els diputats de la formació el acataran, inclòs Pedro Sánchez".

El dirigent socialista ha deixat clar que només hi ha dues opcions en aquest moment: "eleccions si o eleccions no" i que la possibilitat d'una alternativa de govern no és possible.