Quantcast

CG.- La proposta del grup liberal de reconduir la partida de l'edifici multifuncional per a Casa Parramon no prospera

Es tracta, tal com ha afegit, d'un immoble al qual no se li dóna ús des de fa quatre anys i ha remarcat que «ningú tindria un patrimoni sense fer-hi res». Des del Govern, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha destacat que no és una prioritat i ha recordat que el Govern té altres immobles públics en els quals també hi ha d'actuar. En el mateix sentit s'ha manifestat la consellera de Demòcrates per Andorra, Meritxell Mateu, que ha recordat altres immobles com ara l'Hotel Rosaleda on anirà el Ministeri de Cultura i també Casa Rossell. Socialdemocràcia i Progrés i Partit Socialdemòcrata han donat suport a la reserva d'esmena liberal. Carles Naudi ha destacat que si s'ha mantingut aquesta reserva d'esmena és amb la «il·lusió» que se li pogués donar suport per part del grup demòcrata i no pas per cap rèdit polític.

El grup parlamentari liberal també ha presentat una altra reserva d'esmena per reconduir la partida de l'edifici multifuncional i destinar aquests diners a l'estabilització de talussos a la carretera entre Arinsal i Comallempla i que dóna accés a l'estació d'Arinsal. Des del PS s'ha posat en relleu que s'abstenien perquè no tenen clara la titularitat d'aquesta carretera mentre que SDP s'hi ha mostrat a favor ja que argumenten que l'edifici multifuncional no és una prioritat. Mateu ha remarcat que tot i votar en contra de la rserva d'esmena dels liberals això no vol dir que es comprometi la seguretat.

Una altre ús de la partida de l'edifici multifuncional proposat per Liberals d'Andorra ha estat reduir el risc hidràulic a la parròquia de Canillo, concretament a la zona d'AINA i Montaup. Torres li ha recordat que ja hi ha partides previstes però que el que no es pot pretendre és actuar en tots els llocs de cop. En aquest sentit, Mateu ha afegit que «riscos n'hi ha a tot arreu». Davant aquesta resposta, el conseller general liberal Josep Majoral ha lamentat que es faci aquesta afirmació i ha afegit que el Govern té l'obligació d'actuar ja que es tracta de dues zones sensibles en què ha desitjat que mai passi res.