Quantcast

L'avió de Cristiano pateix un accident a Barcelona

L'avió que pertany a Cristiano Ronaldo va patir un accident dilluns passat a l'aeroport del Prat de Barcelona en sortir de la pista d'aterratge en el moment de l'aterratge, la bona notícia és que no hi va haver de lamentar cap ferit. El jugador del Reial Madrid es trobava en aquests moments concentrat a Dortmund per al partit de Champions League.

En el moment del descens el tren d'aterratge de l'aeronau es va partir i el pilot va haver de realitzar un aterratge d' emergència perquè aquest accident no tingués unes conseqüències més greus.

aquest avió és propietat de l'astre portuguès des de finals de 2015. En l'actualitat la seva gestió la realitza una empresa privada que s'encarrega de llogar aquest tipus d'aeronaus quan no estan sent utilitzades pels seus propietaris.