Quantcast

Testimonis asseguren haver vist a Diana Quer fa 15 dies a Lugo

A poc més d'un mes després de la desaparició de Diana Quer , alguns testimonis han explicat a la Guàrdia Civil que fa 15 dies van albirar a la jove en companyia d'un home en dos localitats de la província de Lugo .

en una d'elles, Pedrafita do Cebreiro , la madrilenya hauria estat vista en un restaurant, i l'altra, Castroverde , on suposadament Quer va visitar una llibreria. Segons aquests testimonis, Diana viatjava amb un home gran de parla anglesa al que feia de traductora.

Els investigadors que tracten de trobar el seu parador han de verificar ara si aquestes pistes són certes, pel que busquen càmeres de seguretat de videovigilància dels dos municipis per comprovar si s'ha registrat algun moviment de la jove .

Aquest dimecres es va donar a conèixer que els investigadors han descartat la possibilitat que la madrilenya, desapareguda el passat 22 d'agost a Pobra do Caramiñal (a coruña), tornés a casa aquesta matinada a canviar-se de roba.