Quantcast

Els Pallars, 29 de setembre 2016: EL PALLARS APOSTA PER L'OCUPACIÓ JUVENIL

Des del Servei d’Ocupació de Catalunya s’ha obert una convocatòria d’inserció laboral per a joves adreçada als municipis. Els diferents ajuntaments i consells comarcals de Catalunya poden sol·licitar fins a un màxim de 5 places per centre. Diversos Ajuntaments de la comarca més el Consell Comarcal del Pallars Jussà s’han unit a aquesta iniciativa.
Els requisits dels joves per a optar a les places són: estar inscrits en el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat i tenir uns estudis mínims de grau mitjà.

La Garantia Juvenil és un programa d’inserció laboral per a joves d’entre 16 a 29 anys, on es fa un seguiment i tutorització de l’usuari amb la finalitat d’ajudar-lo a obtenir una millora laboral relacionada amb els seus estudis.

Durant l’octubre el Servei d’Ocupació de Catalunya informarà a les diverses institucions les places que se’ls hi ha atorgat. Els joves que obtinguin les places començaran a treballar el dia 15 de novembre.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, VICEPRESIDENTA CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ – NÚRIA SEGÚ, IMPULSORA PROGRAMA GARANTIA JUVENIL PALLARS JUSSÀ