Quantcast

Els Pallars, 29 de setembre 2016: JORNADES TÈCNIQUES SOBRE LA VACA BRUNA

Per complementar la fira de la Pobleta de Bellveí s’ha organitzat des de l’Escola Agrària del Pallars i l’Ajuntament de la Torre de Capdella unes jornades tècniques sobre la vaca bruna per maximitzar les explotacions ramaderes més comunes de la zona.

En les jornades s’han treballat les característiques càrnies de la vaca bruna des de dos àmbits: l’explotació ramadera on s’ha il·lustrat el tipus de criança que millora la qualitat de l’animal; i les propietats nutricionals de la carn per a traure el màxim profit en l’àmbit culinari.

Des de l’Escola Agrària del Pallars s’està treballant per a organitzar més jornades tècniques amb l’objectiu d’ensenyar als ramaders i cuiners de la zona a millorar la seva competitivitat dins el mercat.

Parlen al vídeo: ALBA VILA, DIRECTORA ESCOLA AGRÀRIA PALLARS