Quantcast

Casual Hotels rep el premi de Turisme Comunitat Valenciana a la Innovació.

La cadena espanyola Casual Hotels (www.casualhoteles.com) ha rebut el Premi Turisme Comunitat Valenciana a la Innovació de l'Agència Valenciana del Turisme. La companyia, fundada per Joan Carles Sanjuán en 2013, compta amb 8 establiments repartits a València, Madrid, Sevilla i Bilbao, i cadascun dels seus hotels està inspirat en una temàtica diferent, com Les Belles Arts i l'Art Contemporani, el Cinema, la Música, el Teatre i els Musicals, la Literatura o les icones Vintage del segle XX.
La proposta de Casual Hotels es basa en promoure entre els seus clients un concepte de turisme urbà còmode i innovador , amb diversos serveis inclosos perquè viatjar sigui més fàcil. Així, els clients compten amb WIFI gratuït a tot l'hotel i WIFI portàtil per a la ciutat ; 1 pack nadó per a pares acabats d'estrenar, que reben gratis cadireta de passeig, banyera anticólicos o bressol portàtil; o amenities i bressol per a mascotes en tots seus hotels. Per a això s'ha aliat amb nombrosos partners especialitzats en cada segment , com El Nadó Aventurer, Tiendanimal, AMAPAMU (associació madrilenya de parts múltiples), o Save The Children, amb qui ha creat una habitació solidària en cada un dels seus hotels.
Per a Juan Carlos Sanjuán, " aquest premi té un gran valor per a nosaltres. D'una banda com a cadena valenciana que som és un orgull ser profeta a casa nostra, ja que considerem que es estan donant passos molt importants en la Comunitat per a promoure una nova forma de fer turisme . d'altra banda, sent una cadena petita en ple procés d'expansió, aquest reconeixement ens confirma que la nostra estratègia de diferenciació per segments, així com l'oferta de serveis originals als nostres clients és una proposta de valor atractiva per al mercat. "