Quantcast

Felipe González se sent "enganyat" per Pedro Sánchez i creu que ha de dimitir

L'expresident del Govern Felipe González ha assegurat aquest dimecres durant una entrevista a la Cadena Ser que se sent "enganyat" per l'actual secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Segons González, en una conversa el passat mes de juny, Sánchez li va dir que s'abstindria en una segona votació davant del PP i després va mantenir el no.

< p> "El 29 de juny em va explicar que passava a l'oposició, que no intentaria cap govern alternatiu i que votaria contra la investidura del Govern del PP, però que en segona votació passarien a l'abstenció per no impedir la formació de govern ", ha relatat.

a més, ha insistit en la necessitat que dimiteixi si l' Comitè Federal del partit rebutja el proper dissabte el seu pla de convocar un congrés al desembre precedit per unes primàries per elegir líder el 23 d'octubre, i no ho accepta.

L'expresident del Govern ha mostrat la seva preocupació per la situació política i manté la seva opinió que no ha d'impedir la formació de govern a qui tingui més suports per a això. < / p>

Segons la seva opinió, Sánchez hauria "respectar la democràcia, felicitar el que guanya" i, a partir d'aquí, "construir, no destruir ".