Quantcast

Katy Perry es despulla per donar suport a Hillary Clinton

Els més de 56 milions de seguidors a Instagram de la cantant Katy Perry es van trobar la nit de dilluns, coincidint amb el primer debat presidencial dels aspirants a la Casa Blanca, una foto nua i difuminada amb el missatge ' Katy Perry vota nua '. "Demà (dimarts) faré servir el meu cos com a reclam en les xarxes per canviar el món", va escriure sota la imatge.

I, l'endemà, la cantant va complir amb el seu compromís i va fer públic un vídeo al costat de el web Funny or Die en què anima els nord-americans a anar a votar com vulguin. I amb aquestes, ella ho dedice fer-ho nua.

La californiana ha reiterat d'aquesta manera el seu suport a la candidata demòcrata, Hillary Clinton. Va ser ella una de les encarregades de donar el tret de sortida a la campanya nord-americana en realitzar un discurs dedicat a l'ex Secretària d'Estat juntament amb altres celebrities com Eva Longoria, Meryl Streep i Demi Lovato.