Quantcast

Una núvia es queda paraplègica en el seu casament en caure a terra quan la manteaban

En el dia més feliç de la seva vida, una dona de 32 anys es va quedar paraplègica després d'una caiguda quan era mantejada pels convidats de les seves noces, informen mitjans locals. Les noces, celebrada a la ciutat boliviana de Sucre, transcorria amb normalitat quan la dona va caure de cap mentre celebrava una tradició que consisteix a aixecar pels aires a la recent casada.

La dona, el nom no es ha difós, va ser ingressada d'urgència en un hospital de la ciutat el diumenge de matinada. El diagnòstic és "politrauma, trauma raquimedular, una luxació de l'cervical C6 sobre la cervical C7, amb compromís de medul·la i paraplegia" , ha detallat Gilka Guerrero, directora del centre de salut Santa Bàrbara.

Segons la doctora, "la caiguda va afectar el seu coll, no reacciona, té sensibilitat en els seus peus, però no té mobilitat. Actualment està en interconsulta en traumatologia i neurocirurgia i hi ha la possibilitat d'una cirurgia".