Quantcast

Valeria Quer va declarar a la jutge de la seva custòdia que la seva mare la maltractava

'La Voz de Galicia' ha tingut accés a l'acte emès per la jutge que s'encarrega del cas de la custòdia de la germana menor de Diana Quer, Valeria Quer . Després de la declaració de Diana López el passat 16 de setembre davant la jutge amb l'objectiu de recuperar la custòdia de la seva filla menor, aquesta va emetre una interlocutòria en què acordava mantenir la mesura cautelar per " presumpta perpetració d'un delicte continuat de maltractament per la seva part contra la seva filla menor Valeria, sense perjudici que pogués haver incorregut també en altres il·lícits respecte a la mateixa menor o fins i tot a la seva altra filla, Diana ", segons detallava el document publicat per 'la Voz de Galicia'.

la germana menor de Diana Quer , Valeria Quer, va arribar a "suplicar" a la jutge del cas que la deixés seguir vivint amb el seu pare. La menor va declarar que patia maltractament físic per part de la mare. En l'acte emès per la jutge es fa referència a "dos pallisses" i un presumpte abandonament per part de Diana López.

En l'acte de la jutge reflecteix que Valeria Quer va afirmar davant ella que no havia explicat abans els episodis de maltractament físic "per por de les represàlies que la seva mare pogués haver adoptat contra ella" , publica 'La Voz de Galicia'. < / p>

A més, la interlocutòria assenyala que "la menor va posar de manifest també una situació de possible abandonament per part de la mare, de qui va dir que s'absentava moltes nits des que ella tenia 12/13 anys, deixant-les a la seva germana ia ella soles al seu domicili, tornant a altes hores de la matinada en estat ebri ".

Per això la jutge, María Esther Díaz, ha mantingut la mesura cautelar de retirada de la custòdia a la mare al·legant que no proporcionava un ambient estable a la menor donat "el maltractament físic i psicològic denunciat per la nena i les addiccions que pogués tenir la mare ".