Quantcast

Christian López i Susana Ruiz, ex pretendents de "MYHYV", van a ser pares

La parella es va conèixer dins el programa mentre tots dos estaven de pretendents. Susanna era pretendienta de Leo Cambra i Christian pretendent de Liz Emiliano. Cap trobar l'amor dins MYHYV i un cop fora del programa van decidir conèixer-se.

La parella anunciava a mitjans de setembre, ia través de les xarxes socials, que Susana estava embarassada de tretze setmanes. Ara han anunciat el seu compromís, consolidant encara més la seva relació.

Després de dos anys de relació i vivint junts, la parella espera un fill en comú. Per Susana no és la primera vegada ja que té dos fills fruit d'una relació passada. Encara que Christian vol als fills de Susana com si fossin seus, ara, tindrà el seu primer fill biològic al costat d'ella.