Quantcast

Un expretendiente de 'MYHYV', acusat de deixar morir el seu gos de fam

Javi C. , expretendiente de 'Dones i Homes i Viceversa' , ha estat investigat per un delicte de maltractament animal després de deixar morir presumptament el seu gos, un buldog americà, mentre estava treballant a Eivissa.

Segons va declarar el propi acusat Diari de Girona , va marxar dos mesos a Eivissa a treballar i el va deixar l'animal a un conegut. "Quan els ho vaig deixar estava perfectament i quan vaig tornar ja estava a punt de morir" , assegura Javi C. a aquest mitjà.

Va ??ser llavors quan el expretendiente va portar el seu gos a la protectora de Paterna en una "situació extrema, absolutament caquético, deshidratat i amb leishmaniosi no tractada ", tal com asseguren fonts de Modepran.

Un dia després, i donat el seu estat, l'animal va haver de ser sacrificat . La protectora va denunciar el cas davant la Fiscalia de Medi Ambient de València, que ha obert diligències contra aquesta persona després de prendre-li declaració en qualitat de investigat.

Javi C. va reconèixer que no tenia diners per portar-lo al veterinari, de manera que "el vaig estar cuidant i donant-li aigua i sèrum perquè millorés". "Engreixar una mica però després d'unes setmanes va empitjorar de nou" , afegeix.

Davant d'aquesta situació, va decidir portar-lo a la protectora i, amb un nom fals, va assegurar que s'havia trobat al gos abandonat al carrer. "Va ser un error per la meva part no donar el meu veritable nom, però tenia por" , explica.