Quantcast

Mans Netes assegura que el Rei emèrit va oferir 2 milions d'euros per salvar la infanta

El secretari general de Mans Netes , Miguel Bernard , ha informat el 10 de desembre de 2015 la lletrada del sindicat al cas Nóos , Virgínia López-Negrete , la suposada oferta que l'entorn del rei Joan Carles va oferir per retirar l'acusació contra la Infanta Cristina , segons recull el diari ' el món '.

"L'oferiment del Rei emèrit són dos milions d'euros en 'cash' , perquè no hi hagi cap rastre, i les despeses a part" , li diu Bernard López Negrete en una conversa telefònica a la qual ha tingut accés aquest mitjà.

En aquesta mateixa conversa, l'advocada rebutja la proposta i assegura que ells dos "no estan en això per diners". Suposadament, els fets van tenir lloc a la serra de Madrid, on el secretari de Mans Netes i "el marquès de Mondejar" , presumptament de l'entorn del rei Joan Carles, van concertar una reunió.

"Em diu el següent. L'oferiment que fa al sentit següent: dos milions d'euros ia part totes les despeses que hagi hagut del judici pagats. Per tant serien dos milions i el que sigui 300.000 o 400.000 del que pugui suposar el judici. I perquè no hi hagués cap rastre, tot 'cash'. per no comprometre a ningú. Ni a ells mateixos ", assegura.

"Ens volen despatxar amb dos milions d'euros, però quins fills de puta són" , respon l'advocada, segons la conversa gravada. També, López Negrete li pregunta a Bernard si portar gravadora a la reunió, al que ell contesta que no.