Quantcast

Les portes obertes al CEO es clouen amb 165 nous socis

Durant tot el dia, es va registrar una aflue'ncia de pu'blic constant interessat per obtenir informacio' del CEO. A més a més, en el sorteig del mallot del Tour i de la quota plus, que també es va celebrar coincidint amb aquestes portes obertes, hi van participar 235 persones, segons informen des del Comú.

La campanya de promocio' per a la captacio' de socis s’ha centrat en les xarxes socials amb un videoclip a ca'rrec de la companyia Quelcom, que es va comenc'ar a difondre el 12 de setembre i en nou dies ha obtingut 19.593 visualitzacions.

Aquesta jornada de portes obertes tenia com a objectiu donar a conèixer les instal·lacions, les classes dirigides i els monitors i les principals novetats del centre esportiu per a aquesta temporada, entre les quals, tretze classes a la setmana virtuals de 'cycling' mitjançant dues pantalles que permetran seguir una classe en català, i que a més contemplen pujades d'alguns dels ports més destacats del Principat i d'Europa. També s'han comprat màquines noves.