Quantcast

La Cerdanya, 26 de setembre 2016: HERAS GUANYA PER TERCERA VEGADA L'ULTRA PIRINEU

Miguel Heras s’ha proclamat aquest dissabte vencedor de la prova reina de 110 quilòmetres i 6800 metres de desnivell positiu de la 8a edició de l’Ultra Pirineu, amb poc més de 12 hores de cursa i a només 3 minuts de superar el rècord de Kilian Jornet. És la tercera vegada que el corredor de Salamanca guanya aquesta cursa amb sortida i arribada a Bagà i que travessa el Parc natural del Cadí Moixeró.

Jessed Hernàndez, d’Estana (Martinet), ha finalitzat en la segona posició i el podi l’ha completat Cristofer Clemente. En la categoria femenina la vencedora ha estat Gemma Arenas (15 h 20m 34s), seguida de Hillary Allen i Anna Comet. Només 550 participants dels 831 que han sortit de Bagà han creuat la meta d’arribada.

A banda de la prova reina, l’Ultra Pirineu va arrencar divendres a La Molina amb la Nit Pirineu, on Jan Margarit, amb un temps de 29 minuts i 31 segons, i Fàtima de Diego, amb 38 minuts i 38 segons, van ser els participants més ràpids en un ascens vertical nocturn acompanyat d’una intensa pluja.

Pel que fa a la Marató, de 45 quilòmetres i amb sortida i arribada a Bellver, Ismail Razga, amb 4 hores i 1 minut, ha estat el primer en creuar la meta i Paloma Lobera, amb 5 hores i 11 minuts, ha estat la dona més ràpida.
L’Ultra Pirineu ha comptat enguany amb més de 2700 inscrits de fins a 50 països diferents, consolidant-se així com una de les cites més importants del trail running.

Parlen al vídeo: MIGUEL HERAS, GUANYADOR ULTRA PIRINEU 2016