Quantcast

Càritas d'Urgell recapta gairebé 20.000 euros per ajudar la població afectada pel terratrèmol de l'Equador

Càritas d'Urgell ha aconseguit recaptar un total de 19.421,56 euros en la campanya que va engegar fa cinc mesos arran del terràtremol que va afectar l'Equador. Aquest diners es destinaran a ajudar la població afectada a través de Càritas Espanyola i Càritas del país sud-americà. S'han dut a terme diverses accions com la venda de flors solidàries, la instal·lació de guardioles en llocs públics i d'altres actes solidaris en 19 poblacions diferents, a banda de les aportacions personals de 172 donants.

Després de cinc mesos des que es va produir el terratrèmol, que va tenir una intensitat de 7,8 graus en l'escala Richter i que va devastar les províncies centrals i costaneres de l'Equador, la població es recupera amb dificultats. El sisme va causar centenars de morts, prop de 750.000 persones van sortir-ne afectades, molts edificis van quedar destruïts i els serveis públics es van veure molt afectats.

Càritas d’Urgell vol agrair a tots els socis, treballadors, voluntaris i amics la seva implicació en la campanya.Tots els interessats encara poden fer aportacions en comptes corrents de Caixabank i BBVA.