Quantcast

Escaldes-Engordany ofereix un espai de conversa amb una psicòloga per a pares i mares d'adolescents

Aquest dimarts 27 de setembre començaran a l'Espai Jovent d'Escaldes-Engordany les sessions amb una psicòloga adreçades a pares i mares amb fills adolescents, d'edats entre els 11 i els 7 anys, organitzades pel Departament de Joventut del Comú. En total, es duran a terme sis sessions de 90 minuts de durada i de freqüència quinzenal adaptant-se a la disponibilitat dels pares i mares que participin en el grup.

Sobre els continguts de les sessions es decidiran en funció de les preocupacions dels pares i mares assistents a la primera sessió. Val a dir que l'any passat es van tractar temes com la relació de l’adolescent amb la família i com actuar i educar com a pares, o la relació de l'adolescent amb l'entorn i les relacions amb seus iguals a través de les xarxes socials, les relacions amb l’escola i els estudis. Així mateix es tractaran problemes que preocupen com ara l’alimentació, la sexualitat, l’alcohol, les drogues o el 'bulling'.

La metodologia de treball es fa a partir d’articles, vídeos i notícies d’actualitat, amb l'objectiu d'obrir un tema, centrar-lo i generar debat i reflexió. Les places són limitades, amb un màxim de 25 persones per al bon funcionament del grup. El servei és gratuït i les inscripcions es poden fer a l’Espai Jovent (telèfon 890 882) i al correu [email protected] omplint el formulari d’inscripció.