Quantcast

La primera edició de la trobada de motos 'The Distinguished Gentleman's Ride' recapta més de 2.000 euros

Andorra ha format part de la iniciativa solidària 'The Distinguished Gentleman's Ride', un projecte mundial que ha aconseguit recaptar més de tres milions d'euros, en els més de 90 països on s'ha dut a terme. L'edició andorrana, celebrada aquest diumenge al matí, ha estat «tot un èxit» segons un dels seus organitzadors, Marc Casadevall, i és que la trobada ha aconseguit recaptar més de 2.000 euros i ajuntar una seixantena «d'amants de la moto i el bon gust per vestir», segons Casadevall. Un dels requisits d'aquesta trobada era lluir les motos, però també la vestimenta, per això, la gran majoria de participants portaven vestits, corbatins i mocassins.

Un dels participants i organitzadors d'aquest esdeveniment, el cinc vegades campió del Dakar, Cyril Despres, també ha valorat molt positivament aquesta iniciativa. El francès ha estat dels primers a arribar i s'ha mostrat molt satisfet per l'alta participació i l'esperit solidari de la gent. «Per població crec que som el país amb més participació», ha destacat Despres, que també ha fet referència al component benèfic de la trobada «jo només aporto el meu gra de sorra i avui s'ha vist com Andorra ho ha fet».

Harley's, Royal Enfield i Vespa són només algunes de les marques que han circulat aquest diumenge pels carrers del país, en un recorregut de 72'quilòmetres que ha transcorregut sense incidències i on tothom ha gaudit de la seva afició a la moto. Els organitzadors també han confirmat que no descarten realitzar futures edicions. «Jo crec que ha estat un èxit, en dues setmanes d'organització hem tingut seixanta motos», ha conclòs Marc Casadevall.