Quantcast

El Reial Madrid empata 2-2 contra Las Palmas

Un Reial Madrid sense les idees clares es va deixar empatar en els últims minuts del partit quan tot conduïa a la victòria blanca. La UD Las Palmas, per moments millor que el seu rival, va saber aprofitar les desconnexions del Reial Madrid en defensa per marcar dos gols i prendre-li dos punts als de Zidane.

Un Reial Madrid apàtic, i amb diversos d' seus jugadors importants sense estar al seu nivell, es va avançar gairebé sense merèixer-ho en una jugada aïllada per banda esquerra. L'avui lateral esquerre, Nacho, va estar més atrevit del que és habitual en atac i pels seus peus va passar el primer. El defensa madridista es va colar a l'àrea i va ficar un xut creuat que el porter groc, Javi Varas, va buidar al centre com va poder. Aquí va aparèixer Marc Asensio, de caça gols, per empènyer de cap la pilota a la xarxa. L'única cosa que va fer en tota la nit. El Reial Madrid amb més enganxada que futbol es posava 1-0.

No havien passat ni cinc minuts, quan 'Tana' aprofita un rebuig a l'àrea després d'una centrada de Momo, mal defensat pel conjunt blanc . El canari va rebre dins el rectangle va tenir temps per baixar la pilota amb el pit, i col·locar-se'l per rematar sense oposició ajustant el tir al pal, lluny de les mans de Casilla. El Partit s'anava al descans amb un just empat a un vist el vist per tots dos equips.

Als 20 minuts de la segona part i sense que cap dels equips destaqués per sobre de l'altre, Zidane va decidir treure a Asensio i ficar a Benzema. El Reial Madrid va passar a jugar amb alguna cosa més semblant a un 4-2-4 amb la 'BBC' més Morata amunt. Molta enganxada a dalt que va acabar per donar els seus fruits, precisament amb el que acabava d'entrar. El davanter francès feia el segon aprofitant un rebuig de Varas després d'un xut de Ronaldo des de l'esquerra.

Amb l'1-2 el Reial Madrid es va fer amo de la pilota i del partit. Els de Zidane no patien, i fins i tot les va tenir per fer el tercer. I llavors va arribar la sorpresa. Va arribar l'empat després de diversos rebutjos i amb una mica de fortuna. Araujo es va aprofitar d'un altre badada defensiva de la defensa blanca i va anotar al 85 '. El Reial Madrid tenia cinc minuts més els quatre de prolongació per intentar endur-se els 3 punts, però una UD Las Palmas ben plantada li ho va impedir.