Quantcast

Els candidats a les eleccions autonòmiques afronten la jornada de reflexió

En primer lloc, l'actual lehendakari i candidat d'EAJ-PNB a la reelecció, Iñigo Urkullu, visita aquest dissabte, el mercat medieval de Vitòria. Al costat de la seva esposa, Urkullu passejarà pels carrers i places del Casc Medieval. Una cosa que també farà la candidata d'EH Bildu per Àlaba, Miren Larrion.

El líder del PP basc, Alfonso Alonso, aficionat a la lectura, gaudirà amb la seva família de la Fira del Llibre de Vitòria.

Idoia Mendia, secretària general del PSE-EE s'ha desplaçat al mercat de la Ribera de Bilbao, una plaça de mercat de la ciutat basca on, acompanyada per la seva família, podrà gaudir dels clàssics bars de pintxos i per fer unes compres

No només per Vitòria i Bilbao hi haurà els candidats a lehendakari. Per exemple, Nicolás de Miguel (Ciutadans), gaudirà d'una tranquil·la jornada de reflexió passejant pel barri de Aiete de Sant Sebastià, menjarà amb els seus amics ia la tarda acudirà a la piscina, esport que practica habitualment.

Pili Zabala (Podem), passarà la jornada de reflexió a la seva localitat natal, Tolosa, menjant amb la seva família < / span> i amb alguns membres del partit, com la secretària general de Podem Euskadi, Nagua Alba.

a més, el cap de llista d'EH Bildu per Guipúscoa, Maddalen Iriarte, realitzarà algunes compres i menjarà amb la seva mare a Sant Sebastià.

I en Galícia?

El president de la Xunta i candidat a la reelecció Alberto Núñez Feijóo, s'ha citat amb el president d'honor del PPdeG, Gerardo Fernández Albor .

Cristina Losada (Ciutadans) anirà a prendre un cafè al Derby, mítica cafeteria compostelana, a la cantonada de la rua dónes Orfas. Una idea que ja tenia en ment Feijoo, però que el president de la Xunta va descartar per evitar la trobada amb la candidata de la formació taronja.

els que sí coincidiran en el mateix lloc (Plaça de Proveïments), tot i que caldrà esperar per saber si es creuen, són els candidats de PSdeG i BNG, Xoaquín Fernández Leiceaga i Ana Pontón, respectivament. Leiceaga acudirà a la llibreria Follas Novas per comprar un parell de llibres, després del que es prendrà un cafè al també famós bar Suso. Després menjarà amb la seva dona i els seus dos fills.