Quantcast

Més de 500 joves gaudeixen de les activitats lúdiques i esportives de l'Encamp Nit

Entre les novetats d'aquesta edició, Xavier Fernàndez ha destacat el taller de 'parkour', que ha tingut una forta demanda, i el simulador de realitat virtual Whiplash, que era la primera vegada que es podia provar a Andorra i ha tingut molta acceptació. A més, pel que fa a les activitats esportives, una de les novetats ha estat el torneig de 3×3 organitzat per la Federació Andorrana de Bàsquet, amb la instal·lació d’una pista oficial per a poder realitzar l’activitat.

Enguany, la zona multimèdia, que ha comptat amb els tradicionals tornejos de jocs electrònics, també s'ha completat amb un taller de robots i amb l'estrella del saló, un simulador de realitat virtual que ha tingut un gran èxit entre els joves, que fins i tot han retransmès en directe per les xarxes socials les reaccions dels que l'han provat. 

La jornada, que s'allarga fins a les 2 de la matinada, també inclou un taller de DJ i una sessió de discjòquei en directe a càrrec de Flash FM. L'Encamp Nit d'enguany ha reunit a més de 500 joves, superant la xifra d'afluència de l'any passat, que es va quedar en prop de 450, i complint així les previsions que es van marcar des del Departament de Joventut.