Quantcast

Un total de 260 persones participen en l'espectacle per a nadons organitzat per l'ONCA

Un total de 260 persones, entre adults i infants, han pogut gaudir aquest dissabte al matí d'un espectacle especialment dirigit a nadons de 0 a 3 anys. La mateixa companyia que l'any passat ja va portar la proposta 'Beatles per a nadons', enguany la Fundació ONCA ha tornat a convidar La Petita Malumaluga que ha presentat 'Núvols amb nadons', un espectacle que descriu el món dels núvols, els trons i la pluja, a través de càssics del jazz, percussions en directe perquè els infants descobreixin els sons de la natura, i la narració d'un conte «com si fos a cau d'orella».

Albert Vilà, codirector de l'obra, ha explicat que, com a companyia que només treballa amb nadons, els interessa molt el concepte de fer clan i de treballar la música com una experiència familiar i gairebé de tribu. A més, considera que la clau per treballar amb infants de curta edat és no veure-ho com una dificultat, sinó «ser nosaltres mateixos i explicar una història que ens remogui, per poder connectar amb els nens». Vilà creu que «si banalitzem la música o les històries, és molt difícil crear el vincle amb els infants, perquè són molt intel·ligents i ho perceben a la primera».

L'espectacle, que és molt proper i participatiu amb el públic perquè aquest se situa al mateix escenari, ha esgotat totes les places disponibles dels tres passis que ha fet al llarg del matí al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.