Quantcast

La Cerdanya, 23 de setembre 2016: LA MOLINA REGISTRA UN 20% MÉS DE VISITANTS A L'ESTIU

A tres setmanes de finalitzar les activitats d’estiu, l’estació d’esquí de La Molina ha registrat enguany més visitants que mai, superant la xifra rècord de 30.000 usuaris, un 20% més que l’any passat. Des de l’estació fan un balanç molt positiu del nivell de visitants que han assolit aquests mesos estivals i veuen com, any rere any, les propostes lúdiques i esportives tenen més bona acollida, arribant també al públic estranger.

Les activitats d’estiu a la Molina, que van començar a principis de juny, s’allargaran enguany fins el 16 d’octubre, unes setmanes més tard del que és habitual. El fet d’oferir una temporada més llarga i sumar cada vegada més activitats fa que el complex hagi esdevingut una de les propostes de lleure més consolidades de la comarca. El Bike Park ha tornat a ser l’activitat estrella, amb més circuits i adaptats a tots els nivell.

Amb motiu de l’Ultra Pirineu, l’estació oferirà aquest cap de setmana un horari especial per pujar amb el Telecabina perquè els acompanyats o tothom que ho vulgui puguin animar els corredors.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA