Quantcast

Revelen els polèmics missatges de Toño Sanchís amb la família de Belén Esteban

Toño Sanchís i el seu entorn més proper portaven temps advertint de l'existència d'uns missatges en què la família de Belén Esteban i el exrepresentant parlaven sobre la col·laboradora de Sálvame. Amb aquests missatges, Sanchís pretenia demostrar que la família tan idíl·lica que ven Betlem no és real, que els seus germans la critiquen a l'esquena.

Ha estat en 'El programa de Ana Rosa' on Janus Metxa ha pogut llegir alguns dels missatges que es van intercanviar des del any 2012 a 2015. El reporter de Telecinco ha assegurat que aquests folis "tenen la signatura del notari i estan classificats per data, hora i destinataris. Té missatges de la mare de Betlem, del seu germà, de Mariví … tots han estat aportats en resposta a la demanda de Betlem. Se sent avalat per aquests missatges per demostrar la relació que tenia amb Belén i demostrar que ella tenia un absolut descontrol dels seus comptes ".

a més, aquests missatges pretenen "posar en el punt de mira a Miguel com a element discordant en aquesta família com persona 'non grata' per a la mare de Betlem i la seva germà, com a persona que arriba i destrueix l'entorn de Betlem ".

Segons aquests missatges, el germà de Betlem va dir a Toño Sanchís: "Aquesta es preocupa a deixar diners a tot el món, per buscar feina a la Mariví a Paracuellos, però a nosaltres res […] es preocupa per tots menys per la seva família, el meu fill com si no existís ".

En canvi, Antonio Rossi assegurava que Toño menteix i que Belén Esteban ha assegurat que aquests missatges no existeixen.