Quantcast

La Festa del Cinema torna del 24 al 26 d'octubre

El cinema és una de les formes d'oci preferides per la població. No obstant això, el preu de les entrades limita el seu consum. Per això, la Festa del Cinema és un dels esdeveniments més esperats de la gran pantalla per molts ciutadans. A partir d'avui s'obre la inscripció per aconseguir l'acreditació que permet gaudir del descompte els dies 24, 25 i 26 d'octubre . El mecanisme és el mateix que altres anys: via online a la pàgina de l'organització , excepte els majors de 60 i menors de 14 anys que no necessiten registrar-se.

Les entrades de cinema podran adquirir al preu reduït de 2,90 euros pels canals de venda habitual: taquilla, caixers i venda per Internet.

Els organitzadors esperen superar, un cop més, les xifres de les edicions anteriors. La Festa del Cinema va començar a celebrar-se en 2009 inspirant-se en l'edició francesa 'Fête du Cinéma', però va ser el 2013 quan va revolucionar el panorama del mercat cinematogràfics espanyol. Després de deu edicions, han estat 13,2 milions d'espectadors els que han gaudit d'aquesta promoció.

Els espectadors que acudeixin a aquesta edició podran gaudir de pel·lícules com 'Inferno' de Tom Hanks, 'La Llar de Miss Peregrine per a nens peculiars ',' L'home de les mil cares 'o' Un monstre em ve a veure ', entre d'altres.