Quantcast

Dear Audrey, una carta per al món de la música

Benvolgut món de la música,
Dilluns passat pels estudis de Què! Ràdio va passar el grup Dear Audrey i crec que val la pena escriure sobre aquest jove grup, ja que va entusiasmar a l'equip complet de la ràdio musical . Fins i tot, Fernandisco va batejar a la banda amb un estil pop-folk alegre, però el que més ens va cridar l'atenció (a més de la seva qualitat) va ser l'entusiasme i sentiment amb què viuen la música.

Àtila Demai, de Buenos Aires; Guillermo Botí, de Barcelona, ??i Hugo Mell, de Moissac formen aquest grup alegre que abans de res es diverteixen amb el que fan, i el millor de tot contagien aquesta alegria als oients. Després de guanyar diversos concursos, Dear Audrey ha tret el seu primer disc i el presenten aquesta nit a Madrid, a la sala Costello, i creure, val la pena anar a veure'ls, perquè els oients de Què! Morning es van bolcar amb ells i de seguida van sol·licitar les entrades que sortejàvem (avui a partir de les 21:30).

Això, més que un article és una carta adreçada al món de la música, i està molt clar el missatge. Encara estem a temps de que la gent amb qualitat triomfi, encara som a temps de que la gent amb qualitat i sense un padrí que els col·loqui, triomfi. Encara estem a temps de que la bona música torni a triomfar.