Quantcast

Brad Pitt investigat per presumpte maltractament als seus fills

Segons TMZ , l'actor estaria sent investigat pel Departament de Menors i Famílies de Los Angeles, a més de pel departament Policial, per presumptes abusos físics i verbals cap als seus fills el que hauria portat a Angelina Jolie a trencar amb el matrimoni.

Segons han explicat fonts a TMZ, Brad Pitt, Angelina Jolie i els seus nens es trobaven en un avió privat quan l'actor es va emborratxar, va perdre els papers i va agredir als seus fills. Un cop a la pista va continuar l'altercat.

Pel que sembla, hi ha testimonis que haurien presenciat el que ha passat i haurien cridat de manera anònima al Departament de Menors i Famílies de Los Angeles. A més el portal afegeix que: "Brad i Angelina ja han estat entrevistats i el Departament de Menors i Famílies té previst entrevistar també als nens".

Això hauria provocat que Angelina demanés el divorci al dia següent del que ha passat, segons li han explicat a TMZ fonts properes.