Quantcast

L'últim caprici d'Alba Carrillo indigna les xarxes

Alba Carrillo sembla no tenir el seu millor any. Després de la seva sonat i accidentat divorci de Feliciano López, la model i presentadora salta de programa en programa sense massa èxit. I en aquest trànsit no deixa de rebre crítiques de propis i estranys.

Després d'haver participat aquesta setmana a una bronca pública amb Ylenia que ha tancat amb la seva sortida com a tertuliana de 'El debat de GH 17', la model s'ha enfrontat ara a les crítiques de les xarxes socials.

Tot va començar de la manera més innocent: Alba Carrillo compartia a Instagram i Twitter una foto d'un flamant assecador amb un comentari simpàtic: " No és un micófono ni un altaveu, ni molt menys un donuts matiner. És el meu nou assecador ", comentava.

Fins aquí, tot normal … hatsa que es va saber el preu del aparell en qüestió: un Dyson de 400 euros .

Els comentaris no es van fer esperar. Molts van titllar a Alba Carillo de capritxosa i frívola. "En els temps que estem i la penya gastant 400 euros en un assecador com a mínim calla i no el publiques, que hi ha gent que no guanya ni els 400 euros una família sencera. Talla't una mica!". Altres defensaven el seu dret a fer amb els seus diners el que li doni la gana, si és que en té. Finalment hi ha qui especula …. ¿No es tractarà tot d'una immensa campanya de publicitat?