Quantcast

Alt Urgell, 22 de setembre 2016: PRESENTACIÓ DE LA PLANTILLA DEL CADÍ LA SEU PER LA NOVA TEMPORADA

Aquest dijous, s’ha fet la presentació oficial davant els mitjans de comunicació de totes les incorporacions a la plantilla de CADI LA SEU de la temporada 2016-2017.
El Cadí La Seu ha completat la plantilla per a la nova temporada 2016-2017 amb el fitxatge de Candice Warthen, base nord-americana de 24 anys, 1,68 d’alçada i que la temporada passada va debutar al bàsquet europeu a la lliga de Finlàndia.

Amb la incorporació també de Meyra Tirera, després que l’Estat ha completat finalment els tràmits d’Estrangeria, la plantilla ja queda tancada, just abans de la disputa de la Lliga Catalana, aquest diumenge a 2/4 d’una del migdia al Palau d’Esports contra l’Spar Citylift Girona. Un partit per al qual tots els aficionats tindran entrada gratuïta.

La jove jugadora portuguesa de 25 anys Luiana Livulo, pivot d’1,90, és l’últim reforç que s’incorpora a la plantilla de CADI LA SEU per la plantilla que diumenge juga la Final de la Lliga Catalana Femenina, al Palau d’Esports, davant el Spar Citylift Girona, a les 2/4 d’1 i amb entrada gratuïta.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, ENTRENADOR – TÀNIA PÉREZ: CAPITANA CADÍ-LA SEU