Quantcast

Alt Urgell, 22 de setembre 2016: CURS D'ORNITOLOGIA A LA SEU D'URGELL

Ja estan obertes les inscripcions per al curs d’iniciació a l’ornitologia gratuït per majors de 16 anys. Aquest curs ha estat organitzat per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, i tindrà lloc el primer i el segon cap de setmana de novembre. L'objectiu és apropar la natura a la ciutadania mitjançant l’observació i el coneixement de les diferents espècies d’ocells que es poden observar a la ciutat.

El curs teòric serà impartit per un ornitòleg expert de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i comptarà amb un bloc pràctic a través de dues sortides als voltants de la Seu conduïdes per un ornitòleg expert d’Aubèrria.

Les sortides està previst realitzar-les al voltant dels rius Segre i Valira, espais on és fàcil observar ocells i on es realitza l’anellament, i al camí de Benavarre, punt on actualment es fa el Seguiment d’Ocells
El curs tindrà una durada de 16 hores i les inscripcions s’han d’efectuar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL – JORDI DALMAU, AUBÈRRIA