Quantcast

Alt Urgell, 21 de setembre 2016: BALANÇ POSITIU DE LA DINAMITZACIÓ DE L'AEROPORT D'ANDORRA- LA SEU

El passat divendres va tenir lloc una reunió de treball entre l’Alcalde de la Seu, Albert Batalla, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Govern d’Andorra, Sílvia Calvó, el ministre d’Administració Pública d’Andorra, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé i el ministre de Turisme i Comerç d’Andorra, Francesc Camp, per tal de fer balanç de les actuacions de dinamització conjunta en matèria de transports i medi ambient, de l’aeroport Andorra-La Seu, i concretar noves accions de cara al futur.
Ambdós governs han fet un balanç positiu del trànsit aeri de l’aeroport aquest 2016 on enguany s’hi han registrat 2.119 operacions a data 31 d’agost, la qual cosa suposa un increment del 62 per cent respecte de l’any anterior.

Actualment les instal·lacions de l’aeroport són base de quatre empreses: HelitransPyrinees, que efectua treballs aeris amb helicòpters, TSA, serveis d’aerotaxi, PFC, handling i formació de pilots i personal de cabina, i escola La Plana de formació de pilots d’ultralleugers.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL