Quantcast

Alt Urgell, 21 de setembre 2016: S'ESTUDIA CREAR UN PASSEIG D'OMBRA AL BARRI DE SANT ANTONI

Durant el darrer ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es va aprovar estudiar la creació d’un passeig d’ombra entre el barri de Sant Antoni i els Bombers. El projecte és una iniciativa proposada per ERC, que va comptar amb el vot favorable de Convergència i la CUP, mentre que Compromís X La Seu s’ha abstingut

La tinent d’alcalde de Barris, Anna Vives va remarcar que el projecte s’haurà de debatre amb l’associació de veïns de la barriada.
Els tècnics municipals seran els que duran a terme l’elaboració de la proposta amb diverses opcions, contant amb els permisos de Carreteres i la propietat dels terrenys, i avaluant el cost de la construcció.

L’acord preveu que l’estudi estigui enllestit enguany per incloure’l en el pressupost de l’any que ve.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU D'ERC – JESÚS FIERRO, TINENT D'ALCALDE URBANISME