Quantcast

La Cerdanya, 21 de setembre 2016: DETENEN UNA MARE I UN FILL PER VENDRE MARIHUANA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 43 anys per vendre marihuana des del seu pis de Puigcerdà. La policia va localitzar un possible punt de venda de droga situat a la baixada de Ca l’Andran i, després de fer tasques de vigilància, els Mossos van comprovar que bona part dels compradors eren menors d’edat. La policia va esbrinar que al pis estaven empadronats el detingut -de nacionalitat espanyola, veí del municipi i amb antecedents- i la seva mare, de 62 anys, que també ha estat investigada per un delicte contra la salut pública.

Els agents van trobar al domicili 1,4 quilos de marihuana, valorat ens 7.900 euros, i diversos utensilis per preparar la droga i vendre-la per dosis. La detenció es va produir el 15 de setembre a la capital ceretana.