Quantcast

La Cerdanya, 21 de setembre 2016: NOUS REPTES PER AL RENOVAT CLUB GEL PUIGCERDÀ

El Club Gel Puigcerdà acaba d’encetar la temporada a la màxima categoria de l’hoquei gel estatal amb moltes novetats, com ara una renovada junta directiva i un nou equip tècnic, encapçalat pel fins ara jugador cerdà Salva Barnola. Després d’una llarga trajectòria esportiva, Barnola agafa les regnes de l’equip sènior amb l’objectiu principal de capgirar la mala ratxa de la temporada passada, que va acabar sense títols per als grocs i negres. Segons el nou entrenador, els jugadors de casa tindran més protagonisme que mai, ja que l’equip només comptarà amb un jugador estranger, el porter eslovac Andrej Beliansky.

Barnola creu que l’escola d’hoquei ha de créixer perquè en un futur el club pugui comptar amb jugadors d’alt nivell formats a casa. També veu necessària la implicació dels socis i de l’afició per tornar a ser al capdamunt de la classificació.

La nova junta, constituïda recentment i presidida per l’advocat i president de l’Institut d’Estudis Ceretans, Tomàs Torrent, té per endavant molts reptes, com ara fer front a un deute d’uns 80.000 euros i a la davallada de socis i de patrocinadors. Tot i això, es mostren optimistes i esperen recuperar la filosofia del club.

Després de la victòria de dissabte contra el Boadilla per 1-9 en la primera jornada de lliga, la propera cita per l’equip de Puigcerdà serà el proper 8 d’octubre fora de casa, contra el Txuri Urdin, un dels favorits per emportar-se el títol de lliga.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR CLUB GEL PUIGCERDÀ