Quantcast

Evacuen una província al Canadà per amenaça de bomba

La policia de Muntada ha evacuat al voltant d'uns 60 centres educatius, tant d'educació primària com a secundària, per una amenaça de bomba anònima. Els desallotjaments s'han produït a l'illa Príncep Eduard i Nova Escòcia, ambdues situades a la zona de la costa atlàntica de Canadà.

La policia canadenca va anunciar aquest matí en un comunicat que s'estava duent a terme el procés d'evacuació en casos d'emergències. D'aquesta manera, tots els estudiants han estat traslladats amb diversos autocars a llocs segurs on els pares recollien els seus fills.

Després de posar els estudiants en un lloc segur es va procedir al registre dels centres per part de la policia. No es va trobar cap resta d'explosiu ni cap substància perillosa. Tampoc han aconseguit identificar l'autor del fax en el qual s'informava sobre l'existència d'una bomba.

A més d'aquests centres, també es va rebre una altra amenaça en tres campus universitaris. Dos d'ells, el Campus NSCC Marconi i l'Institut de Tecnologia de Halifax, han estat evacuats causa d'un altre avís de bomba que es va produir a les 8.00. L'única universitat situada a l'illa Príncep Eduard anunciar el seu tancament a Twitter.