Quantcast

Juanma Castaño parla després de la inesperada marxa de Manolo Lama

La continuïtat de Juanma Castaño a Esports Quatre podria tenir els dies comptats. Així ho anuncia Fórmula TV < / a>. A l'asturià no li hauria agradat gaire la inesperada baixa de Manolo Lama, el seu gran amic i company a la Cadena COPE. "No tinc notícies. No les té ni ell, com per a tenir-les jo", ha reconegut.

Després de veure la facilitat de Paolo Vasile per acomiadar-lama, tot i que 'Los Manolos' fossin líders d'audiència indiscutibles, Carreño podria estar estudiant la seva marxa voluntària de Cuatro. Tot això, recolzat pels pesos pesants de la COPE. Des de la cadena episcopal segueixen l'estratègia de "l'enemic, ni aigua"

Les conspiracions sobre l'acomiadament de Manolo Lama augmenten. Era coneguda la mala relació entre els membres de 'Los Manolos' des de feia temps per la 'traïció' de Manu Carreño a fer-se enrere després d'haver-se compromès a presentar 'El gran partit a COPE' juntament amb Juanma Castaño.

Una dada que fins ara s'escapava de tota la rumorologia era el fet que Carreño sigui accionista de la productora esportiva de Mediaset, SuperSport. Motiu econòmic de pes que hauria empès a Vasile a decantar-se per aquest membre de la parella televisiva i prescindir del locutor de la cadena religiosa.