Quantcast

Jennifer Aniston, sobre el divorci d'Angelina Jolie i Brad Pitt: "És cosa del karma"

Des que aquest dimarts sortís a la llum que Angelina Jolie havia demanat el divorci de Brad Pitt , la reacció més esperada era la de Jennifer Aniston , primera dona de l'actor . Aquesta reacció no s'ha fet esperar. Segons ha revelat un amic proper a US Weekly Magazine, l'actriu de Friends pensa que "això és cosa del karma".

I és que la actriu, que es va separar de Pitt en 2005 després de quatre anys de matrimoni per començar una relació amb Angelina, creu que la seva exparella ha obtingut el seu merescut.

"Ella sempre tenia la sensació que alguna cosa anava a passar entre ells amb el temps. No sentia que era Angelina la persona que estava destinada a estar amb Brad. Sentia que Angelina era massa complexa per ell. És un tipus bastant simple ", afegeix la font.

Una altra font pròxima a l'actriu assegura que "és cert que (Jennifer) se sent satisfeta per la ruptura de Brad i Angelina, però mai vull això per a ells".

Aniston sempre ha estat en el punt de mira cada vegada que es parlava de crisi en el matrimoni Pitt-Jolie, però en aquesta ocasió no és de la dona de Justin Theroux de la qual es parla, sinó de Marion Cottillard , actriu amb la qual Brad ha rodat una pel·lícula.