Quantcast

L'iPhone juliol s'esgota en les botigues de diversos països

Després de l' llançament de l'iPhone juliol el 16 de setembre passat , són nombroses les persones que han adquirit aquest nou dispositiu de Apple amb sorprenents innovacions com la resistència a l'aigua, una nova tecnologia que substitueix les tradicionals sortides d'àudio i notables millores en la càmera. Les noves característiques de l'iPhone 7 d'Apple, a part de la quantitat d'adeptes que ha creat aquesta marca, són algunes de les raons per les quals molts models del producte ja s'han esgotat en molts països tot i portar pocs dies al mercat.

El passat divendres, dia oficial del llançament de l'iPhone 7 a les botigues, milers de persones van fer fila durant hores a les portes dels establiments d'Apple en diferents ciutats del món. Però no tots els compradors van tenir la sort de adquirir-lo, ja que el producte es va esgotar en la prevenda per internet iniciada dies abans. Moltes persones que s'han quedat amb les ganes de portar-se a casa la nova proposta d'Apple, però segons ha informat aquesta empresa multinacional nord-americana, hi ha la possibilitat de seguir fent els seus encàrrecs en línia.

A Espanya, la companyia telefònica Vodafone ofereix entre les seves tarifes actuals la possibilitat d'adquirir el nou iPhone 7. Els clients d'aquesta companyia poden obtenir el model iPhone 7 < / strong> o el iPhone 7 Plus en quatre colors disponibles: or, or rosa, negre i plata . Vodafone ens convida a tenir a les nostres mans l'últim llançament d'Apple d'una forma més barata que si ho comprem lliure. El pagament per mensualitats que ofereix evita als seus clients el pagament al comptat que haurien de fer a l'adquirir-se directament a la botiga Apple.

Per a això és necessari tenir un compromís amb la companyia que consisteix a pagar durant 24 mesos una còmoda quota en la qual el cost inclou la nostra tarifa telefònica amb dades i el terminal. D'aquesta manera podem estalviar aproximadament uns 50 euros, ja que el preu del iPhone 7 de 32 GB en Vodafone és de 696 euros , sent el seu preu lliure de 749 euros. < / p>

Si ja ets client de Vodafone , estàs pensant en contractar una tarifa ia més vols adquirir el nou iPhone 7 , les propostes de preus d'aquesta companyia són força recomanables. A més, amb Vodafone podràs obtenir també models de 256 Gb, que són exclusius de la botiga Apple Store.