Quantcast

Carles Puigdemont pateix un accident de trànsit

Carles Puigdemont ha patit un accident de trànsit amb el seu cotxe oficial a l'autopista de Girona a Barcelona. El president de la Generalitat ha sortit il·lès de l'succés, segons ell, gràcies a la perícia de la conductora, un Mosso d'Equadra.

El cotxe va impactar contra la roda d'un camió que circulava en sentit contrari, ia jutjar per com ha quedat en la imatge, la col·lisió ha hagut de ser molt fort. Segons la Generalitat el camió va perdre el control al punxa una de les seves rodes. La roda ha sortit disparada i ha creuat la mitjana impactant amb el cotxe del president.

El mateix president ha comptat l'incident al seu compte de Twitter: " La serenitat i la preparació de la conductora dels mossos ha evitat mals majors. una roda de camió ens ha impactat directament. Bon treball! ".

la Serenitat i preparació de la conductora dels @mossos ha evitat mals majors. Una roda de camió ENS ha impactat directament. Bona feina! pic.twitter.com/LoALkvn108

& mdash; Carles Puigdemont (@KRLS) 21 setembre 2016