Quantcast

La veritable raó de la ruptura de Brad Pitt i Angelina Jolie

La notícia del divorci de Brad Pitt i Angelina sorprenia al món. Diferents mitjans estan publicant la veritable raó de la petició de divorci d'Angelina . Encara que en la petició l'actriu al·lega "diferències irreconciliables" , hi ha diaris que apunten a un consum abusiu de substàncies per part de l'actor. A causa de la petició d'Angelina de la custòdia dels seus 6 fills, la raó que més força està cobrant és la infidelitat de Brad amb l'actriu Marion Cotillard.

A la clàusula de matrimoni la parella havia signat que l'actriu es quedaria amb la custòdia dels seus 6 fills si Brad Pitt li fos infidel.

Brad ha transmès a la revista People el seu descontentament a causa de les especulacions sobre el seu divorci i demana que es respecti als seus fills en aquest moment tan difícil per a ells.

la mansió de la parella es troba envoltada de paparazzi a l'espera de la primera fotografia dels actors després de l'sonat anunci de divorci.

els problemes de salut d'Angelina Jolie, qui hauria patit anorèxia , podrien estar també darrere de les diferències del matrimoni, la relació de s'ha deteriorat en els últims mesos.