Quantcast

El Museu de l'Electricitat tanca divendres la temporada de visites nocturnes

La darrera visita nocturna guiada de la temporada al Museu de l'Electricitat organitzada per FEDA Cultura se celebrarà aquest divendres, 23 de setembre. Els interessants -encara queda alguna plaça lliure- podran emprendre un fugaç viatge en el temps a través d’explicacions sobre com ha evolucionat Andorra durant el segle XX gràcies a l’arribada de l’electricitat i quin paper ha tingut FEDA en el creixement del país a nivell energètic.

La d’aquest divendres, però, serà una visita nocturna amb valor afegit. Per acomiadar la temporada, s’ha previst l’actuació musical de The Velvet Blues Band, un grup andorrà amb influències del blues tradicional i contemporani, que amb els seu temes dinamitzarà la vetllada. Cal recordar que per tal d’assistir-hi, és necessari fer la reserva prèvia trucant al telèfon 73 91 11. L’horari habitual de visites del museu és de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30 hores, i de 15 a 18.30 hores. Els diumenges i festius, de 10 a 14 hores.