Quantcast

Ayestarán, cessat

En un comunicat publicat aquesta tarda, el club de Mestalla agraeix els serveis prestats a Pako Ayestarán i li desitja sort en el futur. Després de renovar per dues temporades fa tan sols quatre mesos, ha vist com la seva aventura al conjunt che ha arribat al final de la forma més sorprenent.

El basc arribo per substituir a Gary Neville la temporada passada, i encara que va salvar a l'equip de ficar-se en la baralla per no descendir, la veritat és que els seus números són pitjors que els del tècnic britànic. Cuer, quatre derrotes consecutives (l'última a San Mamés per 2-1) en quatre partits, amb deu gols en contra i cinc a favor han estat massa llast per a l'entrenador

Ara només queda el dubte de qui serà el proper entrenador del València. D'antuvi a Mestalla dijous que ve davant el Deportivo Alabès s'asseurà Salvador González "Voro", com a entrenador interí, un cop més.