Quantcast

Presentada la Lliga Endesa 2017

Sonen ja les botzines dels pavellons espanyols. Aquest mateix matí, a Madrid, s'ha presentat la Lliga Endesa de bàsquet.

La pilota començarà a rodar a la competició domèstica el proper divendres dia 30 de setembre i aglutina diversos dels millors equips i jugadors d'Europa.

Els favorits a l'inici continuaran sent els dos històrics de la lliga, FC Barcelona Lassa i Reial Madrid, mentre que per darrere esperaran donar la campanada equips sempre atractius com Unicaja, Laboral Kutxa i València Basket.

A més, i lluny del que es pugui pensar després de la sortida de molts jugadors a l'NBA, els equips s'han reforçat amb estrelles rutilants com Anthony Randolph (Reial Madrid), Tyrese Rice (FC Barcelona), Bo McCalebb (Herbalife Gran Canària), Andrea Bargiani (Baskonia, i molts altres que seguiran, segur, fent-nos gaudir amb el seu bàsquet.